ZWARTE KNOFLOOK APERITIEF KOEKJES
- 90 gr
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.
Ingrediënten
Tarwebloem* T65, zonnebloemolie*, zwarte knoflook* (6,8%)*, zonnebloemolie*, gedehydrateerde ongeraffineerde tarwestroop*, zeezout, bakpoeder: natriumcarbonaten, geconcentreerd citroensap* . * = afkomstig uit biologische landbouw.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
snacks-hapjes-en-desserts
DESSERT RIJST VANILLE
- 4x100 gr
Een romig vanille dessert gemaakt van rijstmelk. Een licht dessert of tussendoortje zonder suiker, melk en gluten. Nieuw formaat
snacks-hapjes-en-desserts
SEAVEG CRISPIES CHILI MULTIPACK
- 5x4 gr
Heerlijke zeewiersnack met een pikante toets. Gemaakt met vijf eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea,...
snacks-hapjes-en-desserts
CHIPS KIKKERERWTEN
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
snacks-hapjes-en-desserts
KNIJPZAKJE APPEL BOSBESSENMOES
- 120 gr
Elke variëteit van de Fruit on the Go reeks is gemaakt zonder concentraten, zoetmiddelen, bewaarmiddelen, artificiële kleurstoffen of smaakstoffen.
snacks-hapjes-en-desserts
CHIPS KIKKERERWTEN CURRY
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
snacks-hapjes-en-desserts
SPELT CHOCOLADE CAKE
- 4x45 gr
Kleine zachte spelt cakes met chocolade stukjes. Perfect voor het ontbijt en als tussendoortje, 4 individueel verpakte cakes.
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.