WARME WIJN MENGELING
- 35 gr
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter rode wijn met 3 eetlepels van het mengsel, voeg je bruine suiker of honing naar smaak toe en laat je het 5 minuten trekken voordat je het zeeft. Warme wijnkruiden kunnen ook worden gebruikt in warme appelsap of sangria.
Ingrediënten
Kaneel, sinaasschil, zwarte peper, kruidnagel, gember
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
FRAMBOZENSTRUIK BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze vooral om zijn vruchten bekende struik, geven in combinatie met de blaadjes van de braambes, zwarte bes en munt...
specerijen-kruiden-en-planten
DUIZENDBLADTOPPEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: plant met harde twijgjes, op droge gronden. Kruid geroemd om zijn helende eigenschappen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. problemen met de...
specerijen-kruiden-en-planten
LAVAS
- 10 gr
Suggestie: sauzen, soepen, ovengerechten. Ook wel Maggikruid genoemd, omdat de smaak wat lijkt op deze beroemde kruiderij.
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE KNOFLOOK HELE BOL
- 55 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de gekalibreerde boerderij voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute als zoete...
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE PEPER GEBROKEN
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
KORENBLOEM
- 15 gr
DESCRIPTION: Fleurs des moissons non desherbées souvent voisine du coquelicot.USAGES TRADITIONNELS: Affections des yeux : conjonctivites.MODES DE...
specerijen-kruiden-en-planten
ITALIAANSE KRUIDEN
- 28 gr
Een mengsel met een mediterrane geur die body geeft aan alle tomatensauzen, lasagne, pizza ...Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING WILDE MARJOLEIN
- 40 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak.-Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. - Voorzorg gebruik: de...
specerijen-kruiden-en-planten
PAARDEBLOEM WORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit verschillende segmenten samengesteld, op elkaar gestapeld. Groeit vooral op vochtige plaatsen. TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
HEIDEBLOESEM
- 40 gr
OMSCHRIJVING: plant van de vlakten en dalen, bloeiend in de herfst.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° blaasproblemen, ontsteking urinewegen, cystes. Te...
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEBLAD
- 15 gr
Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
CITRONELLA BLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: kruid uit het middellands zeegebied, niet te verwarren met de citroenmelisse of het ijzerkruid, dikwijls ook zo genoemd.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
SALIE POEDER
- 20 gr
Salie is erg lekker en de moeite waard om te gebruiken bij het koken!In poedervorm om gemakkelijk allerlei bereidingen te verwerken....
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter rode wijn met 3 eetlepels van het mengsel, voeg je bruine suiker of honing naar smaak toe en laat je het 5 minuten trekken voordat je het zeeft. Warme wijnkruiden kunnen ook worden gebruikt in warme appelsap of sangria.