NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT - 35 gr

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : ECORA1
Merk : COOK
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 3417960043331
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Specerijen, kruiden en planten

Productbeschrijving

Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en tajines te verbeteren.


Ingrediënten
curcuma, kaneel, venkel, kruidnagel, muskaatnoot, zwarte peper, gember, laurier, piment

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

specerijen-kruiden-en-planten
HIBISCUSBLOEM - 50 gr
OMSCHRIJVING: in subtropische landen wordt deze plant tot 5 meter hoog en even breed. De bloem, de vrucht en de bladeren zijn bij sommige soorten...

(REF : HFHI1)

specerijen-kruiden-en-planten
MELISSEBLAD - 30 gr
OMSCHRIJVING: vorm van het blad is gelijkend aan een netel, verspreidt een citroengeur, vandaar de naam citronella.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....

(REF : HFME1)

specerijen-kruiden-en-planten
PEPERKOEK KRUIDEN - 32 gr
3-4 koffielepels voor 250gr deeg. Te proberen in kerstgebak!

(REF : COMPE1)

specerijen-kruiden-en-planten
AGAR-AGAR IN POEDER - 55 gr
Gelerend product op basis van algen, vervangt gelatine voor vegetarische of veganistische recepten.

(REF : COAG1)

specerijen-kruiden-en-planten
LAVAS - 10 gr
Suggestie: sauzen, soepen, ovengerechten. Ook wel Maggikruid genoemd, omdat de smaak wat lijkt op deze beroemde kruiderij.

(REF : COLI1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL - 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...

(REF : ECOCD1)

specerijen-kruiden-en-planten
BOSBESBLAD - 25 gr
OMSCHRIJVING: van origine bergplant waarvan de vruchten zeer gegeerd zijn voor taarten en confituren. Blaadjes worden geoogst tijdens...

(REF : HFMY1)

specerijen-kruiden-en-planten
LOOK - FIJNE KRUIDEN MENGELING - 10 gr
Gemengd met platte kaas, yoghurt of boter, bij rauwe groenten en aardappelen. Heerlijk in omeletten en quiches.

(REF : COMAF2)

specerijen-kruiden-en-planten
CAYENNEPEPER POEDER - 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...

(REF : COPI1)

specerijen-kruiden-en-planten
ORANJEBLOESEM KNOPPEN - 20 gr
Omschrijving: groenblijvende boom waarvan de bloemen uiterst geparfumeerd zijn.Traditionneel gebruik: kalmerende kenmerken, tegen krampen,...

(REF : HFOR1)

specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS - 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte

(REF : COCUM1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER - 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...

(REF : ECOPO1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING MILDE SP. PEPER - 40 gr
Veel gebruikt in de spaanse en bascische keuken (paëlla, piperade, vis...) Donker bewaren.

(REF : ECOPID2)

specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER HEEL - 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter. Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...

(REF : COCO1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING SALADE KRUIDEN - 80 gr
Saladekruiden - Meng in vinaigrettes en laat enkele minuten rusten.

(REF : ECOMS2)

specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER BLAD - 15 gr
Suggestie: Oosterse en Indische keuken.

(REF : COCF1)