NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige bereidingen en zelfs in dranken.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ARRABIATA MENGELING
- 30 gr
"Arrabiata", een pittig mediterraans mengsel, om uw tomatensauzen op smaak brengen.
specerijen-kruiden-en-planten
COUSCOUS KRUIDEN
- 35 gr
Pikante kruidenmengeling ideaal voor couscous, pastasauzen, tomatensoep, enz... nieuw recept 2024
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOREANDER ZAADJES
- 100 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri...
specerijen-kruiden-en-planten
BERKENBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze boom worden geoogst op het eind van de lente voor ze hard worden.TRADITIONEEL GEBRUIK: De berk roept de...
specerijen-kruiden-en-planten
VIS KRUIDEN
- 30 gr
Het mengsel "Visserskruiden", met zijn zoete tonen van dille en citroenschil, zal al uw gerechten op basis van vis en schaaldieren begeleiden.
specerijen-kruiden-en-planten
SAFFRAAN
- 1 gr
Klassiek ingrediënt van paella. Week de meeldraden voor gebruik in een beetje heet water. Ongeveer 7 tot 8 filamenten / 250 g rijst.Herkomst Iran
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUIDBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: zongeroosterd kreupelhout. Veelgebruikt kruid voor vlees-en groentengerechten.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. Tonifiërend, stimulerend,...
specerijen-kruiden-en-planten
PASSIFLORA PLANT
- 40 gr
OMSCHRIJVING: vooral gekend als passievrucht. De eigenschappen van de plant zijn pas vorige eeuw ontdekt.TRADITIONEEL GEBRUIK: Kalmeert de zenuwen...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE POEDER
- 100 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN GEBROKEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
HEEMSTWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant met donzig blad en wortel rijk aan slijmstoffen.TRADITIONEEL GEBRUIK: door de aanwezigheid van de slijmstoffen goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER HEEL
- 150 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige bereidingen en zelfs in dranken.