NAVULVERPAKKING VENKELZAAD
- 30 gr
Kleine zaadjes met een anijsachtige en subtiele kamfer smaak. Gebruik om op smaak te brengen: kazen, soepen, salades, Provençaalse keuken, court-bouillons, vinaigrettes, likeuren, enz. Gaat goed met dille, knoflook of uien.Uitstekend middel om spijsverteringsstoornissen te verlichten.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen
WITTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens in water...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
GRILL KRUIDEN zonder zout
- 40 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen
KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen
ROZE PEPER
- 20 gr
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in...
specerijen
ITALIAANSE KRUIDEN
- 28 gr
Een mengsel met een mediterrane geur die body geeft aan alle tomatensauzen, lasagne, pizza ...Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren...
specerijen
SOEP KRUIDEN
- 40 gr
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels...
specerijen
VANILLE POEDER
- 10 gr
Oorsprong van Madagaskar. Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat...
‹ ›
Kleine zaadjes met een anijsachtige en subtiele kamfer smaak. Gebruik om op smaak te brengen: kazen, soepen, salades, Provençaalse keuken, court-bouillons, vinaigrettes, likeuren, enz. Gaat goed met dille, knoflook of uien.Uitstekend middel om spijsverteringsstoornissen te verlichten.