NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze kreuken en donker worden.
Ingrediënten
zwarte peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
APPELMOES & CRUMBLE KRUIDEN
- 35 gr
Suggestie: voeg 2 à 3 koffielepels kruiden toe per kg fruit in het begin van de kooktijd. Niet geschikt voor baby's minder dan 12 maanden.
specerijen
CAYENNEPEPER POEDER
- 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...
specerijen
KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
GEMBER GEMALEN
- 30 gr
Het is een tropische kruidachtige plant met lange, zeer geurige bladeren. Vanaf de hoogte van 1,50 m heeft gember een bijzonder zonnige ligging en...
specerijen
NAVULVERPAKKING KURKUMA
- 500 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen
ZWARTE PEPER KAMPOT IGP
- 45 gr
Zwarte peper uit Kampot, die wordt erkend als een van de beste pepers ter wereld, wordt op traditionele en biologische wijze geteeld. Elk zaadje is...
specerijen
KNOFLOOK POEDER
- 500 gr
Knoflook, de koning van de kruiden! Deze poedervorm is uiterst praktisch om je gerechten in één oogopslag op smaak te brengen! Gebruiksaanwijzing:...
specerijen
KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen
JENEVERBES
- 25 gr
Aangenaam, bitterzoet aroma, dat doet denken aan jenever. Zoete smaak, met een nasmaak van dennen en terpentijn.
‹ ›
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze kreuken en donker worden.