GOLOSA CHOCOPASTA MET HAZELNOTEN
- 200 gr
La Golosa hazelnoten- en chocopasta is gemaakt met de beste hazelnoten uit Italië. Op traditionele wijze worden ze geroosterd in een oude gietijzeren oven op een temperatuur die lager is dan 100°C. Nadien worden alle ingrediënten gedurende 18 uur vermengd om de meest romige consistentie te verkrijgen zonder emulgatoren. La Golosa bevat geen suiker en melk.
Ingrediënten
agavenpoeder 23%, hazelnootpasta 18%, zonnebloemolie 17.25%, rijstmeel, magere cacaopoeder 12%, maltodextrine, cacaoboter 5.5%, emulsiemiddel: zonnebloemlecithine.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
ZWART SESAMZAADPASTA
- 350 gr
Gemalen en direct in de potjes. Oud symbool van onsterfelijkheid. Sesam is de sleutel tot de hersenen door zijn hoog gehalte aan fosfor en magnesium.
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 350 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...
spreads
CASHEWPASTA
- 250 gr
Deze cashewpasta heeft een pure, zoetachtige smaak om van te smullen! Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel.
spreads
CONFIT AMANDEL MET RIETSUIKER
- 360 gr
Gemalen op lage temperatuur. Om te proeven zoals het is of om op brood te smeren. Kan worden verdund met water om sauzen te maken.Het bezinken van...
spreads
CASHEWPASTA
- 350 gr
Cashewnoten, lichtjes gedroogd in hete lucht om hun aroma's te ontwikkelen en verteerbaarheid te bevorderen. Gemalen op lage temperatuur. Rijk aan...
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 250 gr
Deze volle amandelpasta heeft een verrukkelijke en pure amandelsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel met als leuke verrassing een...
spreads
AARDBEIENBELEG
- 330 gr
Aardbeien beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
PINDAPASTA MET ZOUT
- 250 gr
Een speciale pindavariëteit geeft de pindakaas samen met de fijne structuur, een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke basis...
spreads
3 MIX NOTENPASTA
- 250 gr
De 3 mix gemengde notenpasta is een smaakvolle en lichte pasta van hazelnoten, cashewnoten en amandelen. Natuurlijk lekker op je boterham, cracker...
spreads
AARDBEIENBELEG
- 280 gr
De fijnheid en zachtheid van aardbeien tesamen met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan klassieke...
spreads
PINDAPASTA
- 350 gr
Pasta rijk aan evenwichtige eiwitten en aminozuren, meer bepaald arginine die voor vertering van vetten zorgt tijdens de groei. Rijk aan vitamine E.
La Golosa hazelnoten- en chocopasta is gemaakt met de beste hazelnoten uit Italië. Op traditionele wijze worden ze geroosterd in een oude gietijzeren oven op een temperatuur die lager is dan 100°C. Nadien worden alle ingrediënten gedurende 18 uur vermengd om de meest romige consistentie te verkrijgen zonder emulgatoren. La Golosa bevat geen suiker en melk.