GOLOSA CHOCOPASTA MET HAZELNOTEN
- 200 gr
La Golosa hazelnoten- en chocopasta is gemaakt met de beste hazelnoten uit Italië. Op traditionele wijze worden ze geroosterd in een oude gietijzeren oven op een temperatuur die lager is dan 100°C. Nadien worden alle ingrediënten gedurende 18 uur vermengd om de meest romige consistentie te verkrijgen zonder emulgatoren. La Golosa bevat geen suiker en melk.
Ingrediënten
agavenpoeder 23%, hazelnootpasta 18%, zonnebloemolie 17.25%, rijstmeel, magere cacaopoeder 12%, maltodextrine, cacaoboter 5.5%, emulsiemiddel: zonnebloemlecithine.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 700 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...
spreads
SINAASAPPELBELEG
- 280 gr
Zonovergoten sinaasappelen tesamen met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan klassieke...
spreads
FRAMBOZENBELEG
- 330 gr
Frambozen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
ZONNEBLOEMPASTA
- 250 gr
Deze zonnebloempasta heeft een fijne en lichte smaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel, of als sausbasis.
spreads
CONFIT AMANDEL MET RIETSUIKER
- 360 gr
Gemalen op lage temperatuur. Om te proeven zoals het is of om op brood te smeren. Kan worden verdund met water om sauzen te maken.Het bezinken van...
spreads
4 MIX NOTENPASTA
- 250 gr
Terrasana's 4 mix puree is een smakelijke mengeling van hazelnoten, cashewnoten, amandelen en pinda's. Heerlijk op een sneetje brood, een cracker...
spreads
PINDA PASTA
- 700 gr
Pasta rijk aan evenwichtige eiwitten en aminozuren, meer bepaald arginine die voor vertering van vetten zorgt tijdens de groei. Rijk aan vitamine E.
spreads
ZWART SESAMZAADPASTA
- 350 gr
Gemalen en direct in de potjes. Oud symbool van onsterfelijkheid. Sesam is de sleutel tot de hersenen door zijn hoog gehalte aan fosfor en magnesium.
spreads
AARDBEIENBELEG
- 330 gr
Aardbeien beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
GEMBERBELEG
- 330 gr
Heerlijke voorbereiding op basis van appelsap en gember, die een hele reeks desserten zal opwarmen (yogurt, platte kaas, rijstpap, cakes, cookies),...
spreads
SESAMPASTA HALFVOL - TAHIN
- 350 gr
Gemalen en direct in de potjes. Oud symbool van onsterfelijkheid. Sesam is de sleutel tot de hersenen door zijn hoog gehalte aan fosfor en magnesium.
spreads
CHOCOLADE CRUNCHY
- 750 gr
De "CRUNCHY Chocolate" spread is het resultaat van een associatie tussen hazelnoten en cacao.Deze knapperige versie is gewoonweg onweerstaanbaar.We...
spreads
WITTE AMANDELPUREE
- 300 gr
Onze witte amandelpuree, afkomstig van de Guara-variëteit, typisch mediterraan en herkenbaar aan zijn delicate orgeade-toon, wordt eenvoudigweg...
La Golosa hazelnoten- en chocopasta is gemaakt met de beste hazelnoten uit Italië. Op traditionele wijze worden ze geroosterd in een oude gietijzeren oven op een temperatuur die lager is dan 100°C. Nadien worden alle ingrediënten gedurende 18 uur vermengd om de meest romige consistentie te verkrijgen zonder emulgatoren. La Golosa bevat geen suiker en melk.