WITTE AMANDELPUREE - 300 gr

Ja Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : ASPAB1
Merk : PEPITE
Kartoneenheid : 8
Minimum afname : 8
Technische fiche :
Downloaden ASPAB1.PDF
EAN : 3760159013104
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Spreads

Productbeschrijving

Onze witte amandelpuree, afkomstig van de Guara-variëteit, typisch mediterraan en herkenbaar aan zijn delicate orgeade-toon, wordt eenvoudigweg verkregen door het malen van amandelen waarvan de bruine schil wordt verwijderd om alle smaken en zoetheid te behouden. Een romige textuur gecombineerd met de typische smaak van mediterrane amandelen om uw toast of gebak te verfraaien.


Ingrediënten
Biologische geblancheerde amandelen: 100%

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

spreads
CITROENBELEG - 220 gr
Beleg met citroen. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserten te...

(REF : PROPCI)

spreads
CACAO CASHEW HAZELNOOT PASTA - 75% - 300 gr
Een spread die ultrarijk is aan gedroogd fruit, met 75% biologische en fairtrade hazelnoten en cashewnoten. Enkel natuurlijk en traceerbaar:...

(REF : ASPT75)

spreads
3 MIX NOTENPASTA - 250 gr
De 3 mix gemengde notenpasta is een smaakvolle en lichte pasta van hazelnoten, cashewnoten en amandelen. Natuurlijk lekker op je boterham, cracker...

(REF : TP3M)

spreads
CONFIT AMANDEL MET RIETSUIKER - 360 gr
Gemalen op lage temperatuur. Om te proeven zoals het is of om op brood te smeren. Kan worden verdund met water om sauzen te maken.Het bezinken van...

(REF : HCAS1)

spreads
PINDA PASTA - 700 gr
Pasta rijk aan evenwichtige eiwitten en aminozuren, meer bepaald arginine die voor vertering van vetten zorgt tijdens de groei. Rijk aan vitamine E.

(REF : HPC2)

spreads
TIPEROS CURRY SHOYOU - 200 gr
Deze smakelijke pasta van op houtvuur geroosterd gedroogd fruit, shoyou en kerrie is het lekkerst bij rauwkost, aperitiefkoekjes of als smeersel op...

(REF : HTCY1)

spreads
GOLOSA CHOCOPASTA MET HAZELNOTEN - 200 gr
La Golosa hazelnoten- en chocopasta is gemaakt met de beste hazelnoten uit Italië. Op traditionele wijze worden ze geroosterd in een oude...

(REF : NUGL)

spreads
PINDAPASTA CRUNCHY - 500 gr
Een speciale pindavariëteit geeft de crunchy pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke...

(REF : TPCC2)

spreads
VOLLE AMANDELPASTA - 250 gr
Deze volle amandelpasta heeft een verrukkelijke en pure amandelsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel met als leuke verrassing een...

(REF : TPA1)

spreads
WITTE AMANDELPASTA - 350 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...

(REF : HPAB1)

spreads
PISTACHEPASTA - 100 gr
Jean HERVE pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistachenoten die in hete lucht zijn gedroogd en vervolgens op lage temperatuur in een...

(REF : HPP1)

spreads
VOLLE AMANDELPASTA - 350 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...

(REF : HPA1)

spreads
TIPEROS PROVENCAALSE KRUIDEN SHOYOU - 200 gr
Deze smakelijke pasta van op houtvuur geroosterd gedroogd fruit, shoyou en Provençaalse kruiden kan worden gegeten als bijgerecht bij rauwkost,...

(REF : HTOH1)

spreads
CHOCOLADE CRUNCHY ZONDER PALMOLIE (vervangt HCHO3) - 350 gr
De "CRUNCHY Chocolade" smeerpasta is het resultaat van een associatie tussen hazelnoten en cacao. Deze knapperige versie is gewoonweg...

(REF : HCHO6)

spreads
SINAASAPPELBELEG - 220 gr
Sinaasappel beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te...

(REF : PROPOR)

spreads
SESAMPASTA HALFVOL - TAHIN - 350 gr
Gemalen en direct in de potjes. Oud symbool van onsterfelijkheid. Sesam is de sleutel tot de hersenen door zijn hoog gehalte aan fosfor en magnesium.

(REF : HPS1)