PINDAPASTA CRUNCHY GEZOUTEN
- 250 gr
Een speciale pindavariëteit geeft de crunchy gezouten pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke basis voor een pindasaus of zelfgemaakte pindakoekjes.
Ingrediënten
Geroosterde pindanoten, zeezout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
GEMBERBELEG
- 330 gr
Heerlijke voorbereiding op basis van appelsap en gember, die een hele reeks desserten zal opwarmen (yogurt, platte kaas, rijstpap, cakes, cookies),...
spreads
PINDA PUREE
- 300 gr
Licht geroosterd om alle smaken vrij te laten komen, produceren onze pinda's een puree die zowel zoet als intens is, met een romige textuur.
spreads
Maya speculoospasta
- 390 gr
Een zachte biologische smeerpasta gemaakt met 50% speculoos, fairtrade palmolie uit Ghana en fairtrade honing uit Brazilië.
spreads
SINAASAPPELBELEG
- 280 gr
Zonovergoten sinaasappelen tesamen met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan klassieke...
spreads
WOUDVRUCHTENBELEG
- 330 gr
Woudvruchten beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te...
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 700 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...
spreads
ZONNEBLOEMPASTA
- 250 gr
Deze zonnebloempasta heeft een fijne en lichte smaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel, of als sausbasis.
spreads
CHOCAMORE AMANDEL SINAAS CACAO
- 350 gr
De chocomore is gemaakt van amandelen en cacao. Zijn originele smaak komt van de sinaasschil en de gebruikte zoetstof is ruwe rietsuiker. Zijn hoge...
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 700 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...
spreads
CHOCOLADE ZONDER PALMOLIE
- 750 gr
De chocopasta "chocolade" is het resultaat van een samengaan van de hazelnoten en de cacao.We gebruiken niet ontvette cacao, sterker van aroma en...
Een speciale pindavariëteit geeft de crunchy gezouten pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke basis voor een pindasaus of zelfgemaakte pindakoekjes.