PINDAPASTA CRUNCHY GEZOUTEN
- 250 gr
Een speciale pindavariëteit geeft de crunchy gezouten pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke basis voor een pindasaus of zelfgemaakte pindakoekjes.
Ingrediënten
Geroosterde pindanoten, zeezout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
SINAASAPPELBELEG
- 280 gr
Zonovergoten sinaasappelen tesamen met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan klassieke...
spreads
CHOCOLADE CRUNCHY
- 750 gr
De "CRUNCHY Chocolate" spread is het resultaat van een associatie tussen hazelnoten en cacao.Deze knapperige versie is gewoonweg onweerstaanbaar.We...
spreads
CASHEWPASTA
- 250 gr
Deze cashewpasta heeft een pure, zoetachtige smaak om van te smullen! Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel.
spreads
KAROUBA
- 340 gr
Rijk aan stoffen die stofwisseling regelen. Bevat geen cacao noch melk.
spreads
BRAAMBESSENBELEG
- 330 gr
Braambessen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te...
spreads
AARDBEIENBELEG
- 330 gr
Aardbeien beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
KERSENBELEG
- 280 gr
De zachte smaak en de buitengewone textuur van kersen gecombineerd met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder...
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 700 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...
spreads
HELE AMANDELPUREE
- 300 gr
Onze amandelen, geteeld in de Pinoso-vallei, zijn afkomstig van mediterrane variëteiten met delicate orgeade-smaken. Voor deze puree hebben we de...
spreads
SESAMPASTA HALFVOL - TAHIN
- 350 gr
Gemalen en direct in de potjes. Oud symbool van onsterfelijkheid. Sesam is de sleutel tot de hersenen door zijn hoog gehalte aan fosfor en magnesium.
Een speciale pindavariëteit geeft de crunchy gezouten pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke basis voor een pindasaus of zelfgemaakte pindakoekjes.