RIETSUIKER MELASSE
- 450 gr
Enkel de rietsuikermelasse (ook zwarte melasse genoemd) wordt in de handel verkocht. Wordt gebruikt voor gebak, voor de zoet-zure keuken, snoep, het maken van rhum of voor op de boterham.Na de oogst wordt de de rietsuikerplant tot pulp vermalen. Vervolgens , na verdamping en slingeren in een centrifuge, verkrijgt men een lichte suiker. Deze cyclus wordt verschillende keren herhaald tot men een donkere siroop krijgt, met uitgesproken smaak: melasse.Ideaal voor op flensjesvoedingswaarde voor 100gr: eiwitten 1gr, koolhydraten 72gr, vetten 0gr; 100gr= 1240KjWordt bekomen door het sap verschillende malen te concentreren. De melasse bevat ongeveer 50% suiker, water, minerale zouten en aminozuren. Enkel de rietsuikermelasse (ook zwarte melasse genoemd) wordt in de handel verkocht. Wordt gebruikt voor gebak, voor de zoet-zure keuken, snoep, het maken van rhum of voor op de boterham.
16 andere producten in dezelfde categorie:
suikers-stropen-en-honing
GEMBERSIROOP
- 250 ml
Gembersiroop is gemaakt van Australische gember, gekend om zijn sappigheid en zachtheid, en om zijn rijkdom aan vezels. Ideaal voor op pannenkoeken...
suikers-stropen-en-honing
AHORNSIROOP DONKER GRAAD C
- 1 l
Donkere Quebec ahornsiroop met een robuuste, authentieke smaak. Heerlijk op pannenkoeken, wafels en in al je zoete en hartige recepten. Geen...
suikers-stropen-en-honing
GLACEERSUIKER demeter
- 260 gr
Glaceersuiker is gemaakt van bruine bio rietsuiker.Deze suiker bevat geen additieven en chemische producten.Perfect voor desserts, suikerglazuur,...
suikers-stropen-en-honing
GERSTEMOUTSIROOP
- 300 gr
Clearspring gerstmoutstroop heeft een intense, rijke en complexe smaak, zoals melasse. Zijn textuur, kleveriger dan rijstsiroop, is ideaal voor...
suikers-stropen-en-honing
AHORNSIROOP GRAAD-C
- 500 ml
100% pure Canadese ahornsiroop. De graden (van A tot D) duiden de mate van helderheid en smaak van de siroop. Ahornsiroop graad C is donkerbruin en...
suikers-stropen-en-honing
Agavesiroop
- 360 gr
Agavesiroop, in een top down knijpfles van 100 % gerecycleerde PET is een lekker alternatief voor suiker. Het bevat 70 tot 90 % fructose, en...
suikers-stropen-en-honing
AHORNSIROOP GRAAD-A
- 250 ml
100% pure Canadese ahornsiroop. De graden (van A tot D) duiden de mate van helderheid en smaak van de siroop. Ahornsiroop graad A is verkregen bij...
suikers-stropen-en-honing
RIJSTMOUTSIROOP
- 300 gr
Moutstropen hebben een mildere smaak dan suiker, honing of ahornsiroop.Ze domineren minder snel de smaak van ander ingrediënten en kunnen worden...
suikers-stropen-en-honing
LAVENDELHONING
- 470 gr
Lavendelhoning is een zomers product. Deze honing heeft een smeuïge textuur, een gouden kleur die witter wordt na kristallisatie (na enkele...
suikers-stropen-en-honing
APPEL-PERENSIROOP AUBEL
- 450 gr
NIET BIO - Nog steeds gemaakt in koperen ketels, op hoog vuur en zonder toevoeging van suiker: een echte ambachtelijke siroop van geconcentreerde...
suikers-stropen-en-honing
ROZEMARIJNHONING GEKRISTALLISEERD
- 320 gr
Rauwe honing heeft een sterk antibiotische, antischimmel, antivirale en anti parasitaire werking. Hij komt recht uit de honingraat en wordt...
suikers-stropen-en-honing
LICHTE RIETSUIKER demeter
- 1 kg
Volle rietsuiker is een ongerafineerde rietsuiker die nog helemaal voorzien is van alle nutriënten.RECEPT:Muffins : meng 5 geraspte wortelen, 275gr...
suikers-stropen-en-honing
PANELA VOLLE RIETSUIKER
- 750 gr
De volle rietsuiker "Panela" is een ruwe, ongeraffineerde rietsuiker. Hij is bekomen uit concentraat van ruitsuikersap. Deze traditionele methode...
suikers-stropen-en-honing
KOKOSBLOESEMSUIKER
- 750 gr
Kokosbloesemsuiker is afkomstig van het sap van de kokosbloesem.Zijn structuur en gebruik lijkt op poedersuiker.Deze suiker onderscheidt zich door...
suikers-stropen-en-honing
AHORNSIROOP DONKER GRAAD C
- 500 ml
Donkere Quebec ahornsiroop met een robuuste, authentieke smaak. Heerlijk op pannenkoeken, wafels en in al je zoete en hartige recepten. Geen...
Enkel de rietsuikermelasse (ook zwarte melasse genoemd) wordt in de handel verkocht. Wordt gebruikt voor gebak, voor de zoet-zure keuken, snoep, het maken van rhum of voor op de boterham.Na de oogst wordt de de rietsuikerplant tot pulp vermalen. Vervolgens , na verdamping en slingeren in een centrifuge, verkrijgt men een lichte suiker. Deze cyclus wordt verschillende keren herhaald tot men een donkere siroop krijgt, met uitgesproken smaak: melasse.Ideaal voor op flensjesvoedingswaarde voor 100gr: eiwitten 1gr, koolhydraten 72gr, vetten 0gr; 100gr= 1240KjWordt bekomen door het sap verschillende malen te concentreren. De melasse bevat ongeveer 50% suiker, water, minerale zouten en aminozuren. Enkel de rietsuikermelasse (ook zwarte melasse genoemd) wordt in de handel verkocht. Wordt gebruikt voor gebak, voor de zoet-zure keuken, snoep, het maken van rhum of voor op de boterham.