VEELBLOEMIG HONING GEKRISTALLISEERD
- 320 gr
Rauwe honing heeft een sterk antibiotische, antischimmel, antivirale en anti parasitaire werking. Hij komt recht uit de honingraat en wordt koudgeslingerd waardoor de waardevolle enzymen,vitaminen,mineralen, aminozuren en antioxidanten bewaard blijven.Doordat de honing onverhit is kan hij eerder gaan kristalliseren dan de verhitte soorten. Je kan dit gemakkelijk oplossen door de pot langzaam au bain-maire te verwarmen (maiximaal op 40 graden).
Ingrediënten
bloemenhoning
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
suikers-stropen-en-honing
HEIDEHONING GEKRISTALLISEERD (RAUW)
- 320 gr
Heidehoning is een monoflorale honing en is de laatste honing van het seizoen (uitgezonderd klimop). Deze honing heeft een donkere bruine kleur en...
suikers-stropen-en-honing
AHORNSIROOP DONKER GRAAD C
- 500 ml
Donkere Quebec ahornsiroop met een robuuste, authentieke smaak. Heerlijk op pannenkoeken, wafels en in al je zoete en hartige recepten. Geen...
suikers-stropen-en-honing
EUCALYPTUSHONING GEKRISTALLISEERD
- 320 gr
Rauwe honing heeft een sterk antibiotische, antischimmel, antivirale en anti parasitaire werking. Hij komt recht uit de honingraat en wordt...
suikers-stropen-en-honing
KASTANJEHONING
- 470 gr
Deze honing heeft een donkere kleur en bezit een houtachtige, volle typische smaak met een zekere bitterheid. Kastanjehoning blijft redelijk lang...
suikers-stropen-en-honing
AHORNSIROOP GRAAD-A
- 250 ml
100% pure Canadese ahornsiroop. De graden (van A tot D) duiden de mate van helderheid en smaak van de siroop. Ahornsiroop graad A is verkregen bij...
suikers-stropen-en-honing
DADELSIROOP
- 300 gr
Deze heerlijke ongeraffineerde siroop heeft een rijke, fruitige smaak en is gemaakt van 100% biologisch geteelde dadels. Ideaal voor het natuurlijk...
suikers-stropen-en-honing
RIETSUIKER MELASSE
- 450 gr
Enkel de rietsuikermelasse (ook zwarte melasse genoemd) wordt in de handel verkocht. Wordt gebruikt voor gebak, voor de zoet-zure keuken, snoep,...
suikers-stropen-en-honing
GERSTEMOUTSIROOP
- 300 gr
Clearspring gerstmoutstroop heeft een intense, rijke en complexe smaak, zoals melasse. Zijn textuur, kleveriger dan rijstsiroop, is ideaal voor...
suikers-stropen-en-honing
HAVERSIROOP
- 300 gr
Deze zachtzoete, bijna gekarameliseerde siroop wordt verkregen door de natuurlijke zoete smaak van 100% biologische haver te extraheren.Niet...
suikers-stropen-en-honing
APPEL-PERENSIROOP AUBEL
- 450 gr
NIET BIO - Nog steeds gemaakt in koperen ketels, op hoog vuur en zonder toevoeging van suiker: een echte ambachtelijke siroop van geconcentreerde...
suikers-stropen-en-honing
RIJSTMOUTSIROOP
- 300 gr
Moutstropen hebben een mildere smaak dan suiker, honing of ahornsiroop.Ze domineren minder snel de smaak van ander ingrediënten en kunnen worden...
suikers-stropen-en-honing
LAVENDELHONING
- 470 gr
Lavendelhoning is een zomers product. Deze honing heeft een smeuïge textuur, een gouden kleur die witter wordt na kristallisatie (na enkele...
suikers-stropen-en-honing
XYLITOL - BERKEN SUIKER
- 250 gr
Xylitol is een van de meest interessante natuurlijke zoetstoffen, geschikt voor diabetici en voor elke consument die zijn suikerconsumptie wil...
suikers-stropen-en-honing
KOKOSBLOESEMSIROOP
- 300 gr
Gemaakt van de nectar van de kokosbloesems, is deze heerlijke donkere en smeuïge siroop een natuurlijke zoetstof met een aangenaam vleugje karamel....
suikers-stropen-en-honing
GLACEERSUIKER demeter
- 260 gr
Glaceersuiker is gemaakt van bruine bio rietsuiker.Deze suiker bevat geen additieven en chemische producten.Perfect voor desserts, suikerglazuur,...
Rauwe honing heeft een sterk antibiotische, antischimmel, antivirale en anti parasitaire werking. Hij komt recht uit de honingraat en wordt koudgeslingerd waardoor de waardevolle enzymen,vitaminen,mineralen, aminozuren en antioxidanten bewaard blijven.Doordat de honing onverhit is kan hij eerder gaan kristalliseren dan de verhitte soorten. Je kan dit gemakkelijk oplossen door de pot langzaam au bain-maire te verwarmen (maiximaal op 40 graden).