Genmaicha, met zijn heerlijk nootachtig aroma en smaak, is een samenstelling van groene thee van hoge kwaliteit en geroosterde volle rijst. Genmaicha wordt gemaakt volgens het ambachtelijk Japanse proces waarbij de theeblaadjes kort gestoomd worden, onmiddellijk na de oogst en dan voorzichtig gerold and gedroogd om hun heldere kleur en frisse smaak te behouden. Doe 3 volle soeplepels in een theepot. Kook water en laat een minuut afkoelen (ideaal tot 70-90 graden). Giet het water over de theeblaadjes en laat 1-2 minuten trekken.
Genmaicha, met zijn heerlijk nootachtig aroma en smaak, is een samenstelling van groene thee van hoge kwaliteit en geroosterde volle rijst. Genmaicha wordt gemaakt volgens het ambachtelijk Japanse proces waarbij de theeblaadjes kort gestoomd worden, onmiddellijk na de oogst en dan voorzichtig gerold and gedroogd om hun heldere kleur en frisse smaak te behouden. Doe 3 volle soeplepels in een theepot. Kook water en laat een minuut afkoelen (ideaal tot 70-90 graden). Giet het water over de theeblaadjes en laat 1-2 minuten trekken.