NAVULVERPAKKING KORIANDER HEEL
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades, court-bouillon, vis, augurken, bolognese, lacto-gefermenteerde bereidingen, likeuren. Veel gebruikt in de mediterrane keuken.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
aromatische-kruiden
BIESLOOK FIJNGESNEDEN
- 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
aromatische-kruiden
KORIANDER GEMALEN
- 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter.Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...
aromatische-kruiden
BASILICUM
- 500 gr
Basilicum of Roman Basilicum (Ocimum basilicum L.) is een eenjarige kruidachtige plant uit de Lamiaceae-familie. Basilicum wordt al heel lang als...
aromatische-kruiden
BONENKRUID BLAADJES
- 500 gr
De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. De eenjarige soort is wat minder pikant. Bonenkruid geeft smaak aan – de naam zegt...
aromatische-kruiden
PETERSELIE
- 10 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
BIESLOOK
- 500 gr
Er gaat niets boven de verse bieslook die je op je vensterbank kunt laten groeien! Maar wanneer het is gedroogd, is het handig voor het oplossen...
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING PETERSELIE
- 35 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
PETERSELIE VLOKKEN BLAADJES 4MM
- 500 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING TIJM BLAD
- 60 gr
Tijm wordt gebruikt om beter te ademen, om koude, urineweginfecties te bestrijden. Tijm levert mineralen en helpt tegen reuma.
‹ ›
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades, court-bouillon, vis, augurken, bolognese, lacto-gefermenteerde bereidingen, likeuren. Veel gebruikt in de mediterrane keuken.