Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de meeste granen, eiwitten die gemakkelijk opneembaar zijn en niet hoeven gecombineerd te worden met bonen omdat quinoa zelf alle nodige essentiële aminozuren bevat. Het "moedergraan" van de Incas. Bevat geen gluten.recept: Taboulé (lichte quinoa, rode quinoa of tesamen) : 200gr quinoa (kooktijd 15 min. In 1,5 keer zijn volume aan water). In een pan 2 wortelen en 1 paprika in stukjes gesneden stoven in een bodem olijfolie. 1 ui fijnhakken met 1 teentje look en dit in een vinaigrette verwerken. De afgekoelde quinoa en de groenten mengen, overgieten met de vinaigrette, versieren met bieslook of verse munt en koud opdienen.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SORGHUM
- 5 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RODE KERALA RIJST
- 25 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RODE NIERBONEN
- 25 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Ronde rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KIKKERERWTEN demeter
- 25 kg
Het biodynamische keurmerk Demeter staat voor de puurste vorm van landbouw. Biodynamische telers koesteren de natuurlijke bodemvruchtbaarheid van...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GROENE SOJA
- 25 kg
Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BELGISCHE RODE QUINOA
- 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
FLAGEOLET BONEN demeter
- 25 kg
Flageoletbonen bevatten eiwitten, vezels en vitaminen en meervoudige koolhydraten. Ze zijn vooral gekend in Frankrijk en behouden na het koken hun...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPIRELLI RODE LINZEN
- 4 kg
Laat u verleiden, ontdek de pastas op basis van roze linzen.Ze hebben bijna dezelfde textuur als klassieke pasta op basis van tarwe of andere...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
HALFVOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met...
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de meeste granen, eiwitten die gemakkelijk opneembaar zijn en niet hoeven gecombineerd te worden met bonen omdat quinoa zelf alle nodige essentiële aminozuren bevat. Het "moedergraan" van de Incas. Bevat geen gluten.recept: Taboulé (lichte quinoa, rode quinoa of tesamen) : 200gr quinoa (kooktijd 15 min. In 1,5 keer zijn volume aan water). In een pan 2 wortelen en 1 paprika in stukjes gesneden stoven in een bodem olijfolie. 1 ui fijnhakken met 1 teentje look en dit in een vinaigrette verwerken. De afgekoelde quinoa en de groenten mengen, overgieten met de vinaigrette, versieren met bieslook of verse munt en koud opdienen.