RIJST & MAIS COUSCOUS
- 5 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1 maat couscous, 1 maat water, geroosterde sesamolie, 1 eetlepel groentenbouillonpoeder. De couscous mengen met de olie en de bouillon. Het water aan de kook brengen en over de couscous gieten. Toedekken en gedurende 10 minuten laten zwellen. De graantjes losmaken met een vork.Uitgebreider recept :1 maat couscous, 1 maat water, geroosterde sesamolie, 1 eetlepel groentenbouillonpoeder. De couscous mengen met de olie en de bouillon. Het water aan de kook brengen en over de couscous gieten. Toedekken en gedurende 10 minuten laten zwellen. Met een vork de graantjes losmaken. Champignons aanstoven in een beetje olie, met oregano, zout en balsamico-azijn. Meng dit onder de couscous en versier met lente-uitjes, rozijnen en pijnboompitten.
Ingrediënten
rijst en maïs couscous
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BRUINE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Thai bruine jasmijn rijst is enkel gepeld, hij is dus rijk aan al zijn mineralen en vitaminen. Door zijn subtiele geur is bruine jasmijn rijst zeer...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE LANGE RIJST
- 5 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RODE KERALA RIJST
- 5 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST
- 25 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GELE SOJA
- 5 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN
- 30 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE BONEN
- 25 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 15 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
COUSCOUS
- 20 kg
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GROENE SOJA
- 25 kg
Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten kiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog vuur...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 25 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1 maat couscous, 1 maat water, geroosterde sesamolie, 1 eetlepel groentenbouillonpoeder. De couscous mengen met de olie en de bouillon. Het water aan de kook brengen en over de couscous gieten. Toedekken en gedurende 10 minuten laten zwellen. De graantjes losmaken met een vork.Uitgebreider recept :1 maat couscous, 1 maat water, geroosterde sesamolie, 1 eetlepel groentenbouillonpoeder. De couscous mengen met de olie en de bouillon. Het water aan de kook brengen en over de couscous gieten. Toedekken en gedurende 10 minuten laten zwellen. Met een vork de graantjes losmaken. Champignons aanstoven in een beetje olie, met oregano, zout en balsamico-azijn. Meng dit onder de couscous en versier met lente-uitjes, rozijnen en pijnboompitten.