JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN
- 5 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere azuki bonen. Ze zijn rijk aan fosfor, potassium, ijzer en calcium. RECEPT: Laat 250gr gewassen azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en koken in 2 maal het volume water gedurende 1 uur, op klein vuur. Voeg zout toe op het eind van de kooktijd. Voeg indien nodig kokend water toe na 30-45'. Breng op smaak met verse kruiden en een beetje geroosterde seamolie. Voor nog meer voedingsstoffen een stukje kombu zeewier toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
japanse hokkaido azukibonen
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE BONEN
- 25 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RISONE (ORZO) TARWE WIT
- 5 kg
Eerder gekend onder de naam orzo in Griekenland, risoni wordt vaak gebruikt in de Italiaanse keuken.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GROENE SOJA
- 25 kg
Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPELTCOUSCOUS
- 20 kg
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GIERST
- 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RODE NIERBONEN
- 5 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BELGISCHE RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 5 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SOJAVEZELS GROF
- 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KAMUT® KHORASAN GRAAN
- 25 kg
KAMUT® khorasan tarwe, genoemd naar het Amerikaanse bedrijf dat dit type durumtarwe enkele jaren geleden heeft herontdekt en het nu produceert,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KORAALLINZEN
- 5 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere azuki bonen. Ze zijn rijk aan fosfor, potassium, ijzer en calcium. RECEPT: Laat 250gr gewassen azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en koken in 2 maal het volume water gedurende 1 uur, op klein vuur. Voeg zout toe op het eind van de kooktijd. Voeg indien nodig kokend water toe na 30-45'. Breng op smaak met verse kruiden en een beetje geroosterde seamolie. Voor nog meer voedingsstoffen een stukje kombu zeewier toevoegen tijdens het koken.