Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-kruiden-en-planten
RENAVULVERPAKKING THIJMBLAD
- 250 gr
Onmisbaar in de Mediterrane keuken, tijm kan allerlei gerechten verrijken met zijn krachtige en zeer licht kruidige smaak.Gebruiksaanwijzing:...
bulk-kruiden-en-planten
KRUIDNAGEL HEEL
- 500 gr
De kruidnagel is niets minder dan de bloemknop van de kruidnagel, die is gedroogd. Gebruiksaanwijzing: essentiële specerij traditioneel gebruikt...
bulk-kruiden-en-planten
KARWIJZAAD
- 500 gr
Van de familie van de Apiaceae (venkel, anijs, koriander, enz.) groeit karwij, ook wel weidekomijn genoemd, in onze streken en verdient als zodanig...
bulk-kruiden-en-planten
CAYENNE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Cayennepeper is een van de meest populaire pepersoorten. Voor getrainde fijnproevers met een pittige smaak biedt het een hele wereld van fruitige...
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPKK. KNOFLOOKGRIES
- 500 gr
Knoflook, de koning der kruiden! Hoewel verse knoflook nog lekkerder is, is de gedroogde vorm uiterst praktisch om uw gerechten in een oogwenk te...
bulk-kruiden-en-planten
LAURIERBLAD
- 500 gr
Heel gebruikelijk bij het koken, laurier is duidelijk erg aromatisch in infusie.Gebruiksaanwijzing: 1 g (5 bladeren) per kopje als afkooksel.
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDER ZAAD
- 500 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
bulk-kruiden-en-planten
PRECO - LAVENDELBLOEMEN (res.)
- 500 gr
OMSCHRIJVING: symboolkruid van de Provence, geteeld voor de noden van de parfumwereld.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. kalmeert de zenuwen en helpt slapen....
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk