TARWEMEEL 85% (T110)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie, rozijnen, gehakte hazelnoten, sesamzaad, 1 snuifje zout, 100ml water. Vorm een bol, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Snijd rondjes uit, bestrooi met sesamzaad en bak 10 minuten op 180°C. Zeer knapperig.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
5 GRANENMEEL
- 5 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
bulk-meel
PANNENKOEKENMEEL
- 25 kg
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
bulk-meel
TAPIOCAMEEL
- 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
bulk-meel
VOORGEKOOKT RIJSTMEEL
- 25 kg
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen...
bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 25 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
bulk-meel
RIJSTMEEL WIT
- 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
bulk-meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
bulk-meel
GIERSTMEEL
- 20 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
bulk-meel
MEERGRANENMEEL
- 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 30 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
SOJAMEEL
- 20 kg
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie, rozijnen, gehakte hazelnoten, sesamzaad, 1 snuifje zout, 100ml water. Vorm een bol, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Snijd rondjes uit, bestrooi met sesamzaad en bak 10 minuten op 180°C. Zeer knapperig.