VOORGEKOOKT RIJSTMEEL - 25 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : FCRI3
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5407003515794
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : BULK
Subcategorie : Bulk meel

Productbeschrijving

Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen aan te dikken en om romige papjes te maken voor de kinderen. Van nature zonder gluten.Rijst is op natuurlijke wijze glutenvrij en is he best verteerbare graan. Rijstcreme, voorgekookt op stoom, dient om soepen te binden en om papjes te maken, zeer geschikt voor kinderen.Kook 3 à 5 minuten om een zachte en smeuïge mengeling te bekomen, kook 5 à 7 minuten als het moet dienen voor kleine kinderen.


Ingrediënten
rijst

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

bulk-meel
MEERGRANENMEEL - 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...

(REF : F7C3)

bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter - 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...

(REF : FSED12)

bulk-meel
TAPIOCAMEEL - 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...

(REF : TAPF3)

bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter - 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...

(REF : FSAD2)

bulk-meel
MAISZETMEEL - 5 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken.

(REF : FECM2)

bulk-meel
GLUTENPOEDER - 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB3)

bulk-meel
PANNENKOEKENMEEL - 25 kg
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...

(REF : FCR3)

bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80) - 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...

(REF : FF32)

bulk-meel
5 GRANENMEEL - 5 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...

(REF : F5C2)

bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEBL3)

bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150) - 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FE2)

bulk-meel
TARWEMEEL 85% (T110) - 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...

(REF : FF22)

bulk-meel
GIERSTMEEL - 20 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.

(REF : FMI3)

bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150) - 5 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...

(REF : FAK2)

bulk-meel
MAÏSMEEL - 5 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...

(REF : FM2)

bulk-meel
RIJSTMEEL 100% (T150) - 5 kg

(REF : FRC2)