Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te voorzien. Vervang bijvoorbeld ook eens 2/5 tarwemeel door rijstmeel in een tempurabeslag om te frituren. Vooral gebruikt in witte sauzen. Rijstmeel maakt taarten lichtjes crokant, en cakes zachter (met 1/3 rijsmeel t.o.v. 2/3 tarwemeel. Ook te gebruiken in pannenkoekjes.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 8.0g, koolhydraten 71.0g, vetten 1.0g, energiewaarde 325Kcal.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
GLUTENPOEDER
- 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 25 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
bulk-meel
SOJAMEEL
- 20 kg
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten...
bulk-meel
QUINOAMEEL
- 20 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
bulk-meel
MAÏSMEEL
- 25 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
bulk-meel
5 GRANENMEEL
- 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 30 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
bulk-meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 25 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
bulk-meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
bulk-meel
TARWEMEEL 85% (T110)
- 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
bulk-meel
GIERSTMEEL
- 5 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...
bulk-meel
QUINOAMEEL
- 5 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te voorzien. Vervang bijvoorbeld ook eens 2/5 tarwemeel door rijstmeel in een tempurabeslag om te frituren. Vooral gebruikt in witte sauzen. Rijstmeel maakt taarten lichtjes crokant, en cakes zachter (met 1/3 rijsmeel t.o.v. 2/3 tarwemeel. Ook te gebruiken in pannenkoekjes.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 8.0g, koolhydraten 71.0g, vetten 1.0g, energiewaarde 325Kcal.