TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker, 3 eieren, 1 eetlepel room en 75 cl melk . Leg gedroogde,ontpitte pruimen op de bodem van een geboterde bakvorm, overgiet gelijkmatig met het beslag, zet in de oven gedurende 1/4 uur (180°), vervolgens nog 3/4 uur (150°), tot de Far goed gebruind is.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
SPELTMEEL 65% demeter
- 5 kg
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt....
bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125gr suiker,...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
GLUTENPOEDER
- 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
bulk-meel
BAKPOEDER
- 25 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...
bulk-meel
SOJAMEEL
- 20 kg
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
bulk-meel
GIERSTMEEL
- 5 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
bulk-meel
GLUTENPOEDER
- 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker, 3 eieren, 1 eetlepel room en 75 cl melk . Leg gedroogde,ontpitte pruimen op de bodem van een geboterde bakvorm, overgiet gelijkmatig met het beslag, zet in de oven gedurende 1/4 uur (180°), vervolgens nog 3/4 uur (150°), tot de Far goed gebruind is.