- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, MADAGASCAR: Sambirano Trinitario. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
PRECO - TOT 20/09 - MENDIANTS MELKCHOCOLADE - 125 gr(REF : PA6799)
chocolade
PRECO - TOT 15/10 - Mignonnettes Sinterklaas & Zwarte Piet - melkchocolade - 2 kg(REF : 61559)
chocolade
DROLES POPCORN MELKCHOCOLADE - 75 gr(REF : SND12)
chocolade
MELKCHOCOLADE 40% HELE HAZELNOTEN vervangt SNIN2 en IKIN6 - 100 gr(REF : PA9851)
chocolade
GHANA 70% - APPELSIEN - 70 gr(REF : MLTI4)
chocolade
MELKCHOCOLADE Boekweit gekarameliseerd - 80 gr(REF : PA7024)
chocolade
TANZANIA 85% - 70 gr(REF : MLTP4)
chocolade
Tunesische dadels gevuld met gedroogd fruit omhuld met pure chocolade - 2 kg(REF : 61568)
chocolade
3 BOUCHEES HAZELNOOT ZWARTE CHOCOLA **tht 24/10/2024** - 45 gr(REF : IKBAR5)
chocolade
PRECO - TOT 20/09 - GINGEMBRETTES ZWARTE CHOCOLADE - 125 gr(REF : PA6591N)