- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).
Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, TANZANIA: Kilombero-vallei terroir, MOROGORO-regioen. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.
Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE PERU70% - 80 gr(REF : PA3767)
chocolade
3 MINI ROCHERS HAZELNOOT ZWART - 45 gr(REF : PA9646)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 70% KOKOSSUIKER - 80 gr(REF : PA6270)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE PERU 100% - 80 gr(REF : PA4405)
chocolade
Tunesische dadels gevuld met gedroogd fruit omhuld met pure chocolade - 2 kg(REF : 61568)
chocolade
MADAGASCAR 40% - YUZU & VEENBESSEN - 70 gr(REF : MLTI10)
chocolade
PERU 55% - SPECULAAS - 70 gr(REF : MLTI9)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE DOMI REPUBLIEK 70% - 80 gr(REF : PA3804)
chocolade
INDIA 74% - 70 gr(REF : MLTP6)