- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, MADAGASCAR: Sambirano Trinitario. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
TANZANIA 90% - 70 gr(REF : MLTP2)
chocolade
MELKCHOCOLADE Hazelnoten - 80 gr(REF : PA6249)
chocolade
KONGO 100% - 70 gr(REF : MLTP1)
chocolade
Tunesische dadels gevuld met gedroogd fruit omhuld met pure chocolade - 2 kg(REF : 61568)
chocolade
ECUADOR - WITTE 33% - 70 gr(REF : MLTP9)
chocolade
PERU 55% - SPECULAAS - 70 gr(REF : MLTI9)
chocolade
MELKCHOCOLADE crêpe dentelle - 80 gr(REF : PA6935)
chocolade
GINGEMBRETTES ZWARTE CHOCOLADE vervangt SNSNGI1 en IKSG - 125 gr(REF : PA6591)
chocolade
MELKCHOCOLADE 40% vervangt SNL01 - 80 gr(REF : PA3743)
chocolade
MELKCHOCOLADE FLEUR DE SEL vervangt SNL05 en IKL2 - 80 gr(REF : PA5730)