- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).
Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, MADAGASCAR: Sambirano Trinitario. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.
Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
ORANGETTES ZWARTE CHOCOLADE vervangt SNSNOR - 125 gr(REF : PA0598)
chocolade
MADAGASCAR 75% - WILDE PEPER - 70 gr(REF : MLTI5)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE MADAGASCAR 70% vervangt SNGC4 - 80 gr(REF : PA3811)
chocolade
TANZANIA 85% - 70 gr(REF : MLTP4)
chocolade
18 GEVULDE CHOCOLADES FRAMBOOS vervangt SNCF1 en IKF1 - 80 gr(REF : PA9806)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE DOMI REPUBLIEK 70% vervangt SNGC1 - 80 gr(REF : PA3804)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE GECONFIJTE SINAAS - 100 gr(REF : SNF04)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE KOFFIEBONEN vervangt SNF06 - 80 gr(REF : PA6478)
chocolade
AMANDINES ZWARTE CHOCOLADE vervangt SNSAM - 125 gr(REF : PA0581)