Cider geproduceerd uit oude Belgische appelvariëteiten, met de hand geplukt in het hart van onbehandelde boomgaarden met hoge stammen. Deze bomen in de open lucht, waarvan de wortels de grond diepgaand verkennen en vruchten van echt gedifferentieerde kwaliteit voortbrengen, kunnen beter reageren op de uitdagingen van morgen (lokale landbouw zonder inputs en gediversifieerd, voedselsoevereiniteit, klimaatverandering, bescherming van de biodiversiteit). Deze verschillende appelsoorten worden subtiel geperst en naar smaak gemengd, zodat de cider de rijkdom en complexiteit van ons terroir onthult. De cider wordt met aandacht en geduld ruim 6 maanden gefermenteerd in eikenhouten vaten. Het bottelen gebeurt met de hand wanneer het goede weer terugkeert en we wachten nog een paar maanden totdat de tweede gisting een natuurlijke en delicate bubbel creëert. De ciders worden ook op fles gerijpt, zodat de proeverij op het hoogtepunt van smaak plaatsvindt. Daarom zijn ciders vintage en kunnen ze meerdere jaren in de kelder worden bewaard. Deze cider bevat geen toegevoegde chemicaliën of sulfieten. Deze cider is niet gefilterd om het aromatische en smaakboeket niet te veranderen, een lichte troebelheid is daarom normaal.