THONDI KERALA RED RICE
- 400 gr
We zijn trots om aan te kondigen dat onze rode rijst uit Kerala is uitgeroepen tot Beste Biologische Product 2021, 1e in zijn categorie! Wayanad is de naam van een district van de staat Kerala in India, een pittoresk plateau gelegen op hoogtes variërend van 700 tot 2100 meter genesteld in het West-Ghats-gebergte langs de zuidwestkust van India. De Wayanad-regio staat bekend om de productie van zijn specerijen, vooral peper. De kenmerken van Wayanad rode rijst zijn uitzonderlijk, zowel qua smaak als qua uiterlijk na het koken: hij zwelt op en wordt rond, de rode korst barst hier en daar. Deze Wayanad rode rijst is niet alleen een lust voor het oog en de smaakpapillen, maar komt ook uit een bio-fairtrade sector die de productie van geëngageerde boeren hoog in het vaandel heeft staan, zeldzame rijstvariëteiten beschermt en de biodiversiteit in stand houdt.
Ingrediënten
Rode rijst .
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ABDIJBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RIJSTMEEL WIT
- 500 gr
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLI GROENE ERWTEN EN QUINOA
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 6 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE LANGE RIJST
- 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE WIT
- 500 gr
De witte Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET BRANDNETEL
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en brandnetel. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISPANEERMEEL
- 375 gr
Maïspaneermeel is een heel goed alternatief voor tarwepaneermeel. Omdat het geroosterd is neemt maïspaneermeel 50% minder olie op dan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
POLENTA PRONTA **tht 30/11/2024**
- 500 gr
Viva Mais Polenta is een kant-en-klare polenta.Viva Maise een typisch gerecht uit de Italiaanse keuken. Verkrijgbaar in twee tegel- of...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST
- 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Spirelli is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE & WILDE RIJST
- 250 gr
Deze interessante mix van lange bruine rijst en wilde zwarte rijst is super eenvoudig te bereiden. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAÏSMEEL
- 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
We zijn trots om aan te kondigen dat onze rode rijst uit Kerala is uitgeroepen tot Beste Biologische Product 2021, 1e in zijn categorie! Wayanad is de naam van een district van de staat Kerala in India, een pittoresk plateau gelegen op hoogtes variërend van 700 tot 2100 meter genesteld in het West-Ghats-gebergte langs de zuidwestkust van India. De Wayanad-regio staat bekend om de productie van zijn specerijen, vooral peper. De kenmerken van Wayanad rode rijst zijn uitzonderlijk, zowel qua smaak als qua uiterlijk na het koken: hij zwelt op en wordt rond, de rode korst barst hier en daar. Deze Wayanad rode rijst is niet alleen een lust voor het oog en de smaakpapillen, maar komt ook uit een bio-fairtrade sector die de productie van geëngageerde boeren hoog in het vaandel heeft staan, zeldzame rijstvariëteiten beschermt en de biodiversiteit in stand houdt.