SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft licht speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.RECEPT:Amandelcake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 150gr amandelpoeder, 1 zakje gist, 1 zakje vanillesuiker, 220 gr bruine suiker, 130gr gebuild meel, 80gr rijstmeel en de schil van een citroen. Goed mengen, in kleine ingeboterde vormen doen en versieren met amandelschilfers. 20' bakken op 200°.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE & WILDE RIJST
- 250 gr
Deze interessante mix van lange bruine rijst en wilde zwarte rijst is super eenvoudig te bereiden. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE QUINOA
- 750 gr
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE LANGE RIJST
- 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE RODE QUINOA
- 500 gr
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
POLENTA PRONTA **tht 30/11/2024**
- 500 gr
Viva Mais Polenta is een kant-en-klare polenta.Viva Maise een typisch gerecht uit de Italiaanse keuken. Verkrijgbaar in twee tegel- of...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET CHAMPIGNONS
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en champignons. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE GELE LINZEN
- 250 gr
Deze pasta op basis van zwarte bonenmeel is een bron van plantaardige eiwitten en vezels
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WILDE RIJST
- 500 gr
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft licht speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.RECEPT:Amandelcake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 150gr amandelpoeder, 1 zakje gist, 1 zakje vanillesuiker, 220 gr bruine suiker, 130gr gebuild meel, 80gr rijstmeel en de schil van een citroen. Goed mengen, in kleine ingeboterde vormen doen en versieren met amandelschilfers. 20' bakken op 200°.