Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te voorzien. Vervang bijvoorbeld ook eens 2/5 tarwemeel door rijstmeel in een tempurabeslag om te frituren. Vooral gebruikt in witte sauzen. Rijstmeel maakt taarten lichtjes crokant, en cakes zachter (met 1/3 rijsmeel t.o.v. 2/3 tarwemeel. Ook te gebruiken in pannekoekjes.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 8.0g, koolhydraten 71.0g, vetten 1.0g, energiewaarde 325Kcal.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs Penne worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL
- 500 gr
Ons netwerk voor kokosnoten bevindt zich in de "Coconut Triangle" in het Westen van Sri Lanka: deze regio is erkend voor de intense en zeer...
bakkerij-patisserie
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISZETMEEL
- 400 gr
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE RODE QUINOA
- 500 gr
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KAMUT® KHORASAN GRAAN
- 500 gr
Kamut (Egyptisch voor tarwe), genoemd naar de naam van het Amerikaans bedrijf dat dit type van harde tarwe enkele jaren geleden herontdekte en nu...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 2,5 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op Roussellerie boerderij...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KASTANJEMEEL
- 500 gr
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
POLENTA PRONTA **tht 30/11/2024**
- 500 gr
Viva Mais Polenta is een kant-en-klare polenta.Viva Maise een typisch gerecht uit de Italiaanse keuken. Verkrijgbaar in twee tegel- of...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE LANGE RIJST
- 500 gr
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te voorzien. Vervang bijvoorbeld ook eens 2/5 tarwemeel door rijstmeel in een tempurabeslag om te frituren. Vooral gebruikt in witte sauzen. Rijstmeel maakt taarten lichtjes crokant, en cakes zachter (met 1/3 rijsmeel t.o.v. 2/3 tarwemeel. Ook te gebruiken in pannekoekjes.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 8.0g, koolhydraten 71.0g, vetten 1.0g, energiewaarde 325Kcal.