MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal biologisch geteeld voor bodembehoud (ABC). Ferme de Grange produceert de meeste en wordt erkend als pionier in deze agro-ecologische beweging. De andere boeren (altijd vermeld op de verpakkingen) zijn ook allemaal lid van de Belgische coöperatie Farm For Good, die de agro-ecologische boerderijen in haar netwerk streng controleert (ABC).De granen worden gemalen op een Astriée stenen molensteen om de voedingswaarde van het graan te behouden.De familie de Wouters wil graag haar werk in de regeneratieve landbouw delen en de deugden ervan sublimeren in een eindproduct van hoge smaak en voedingskwaliteit!De boerderij staat altijd open voor wie dit weinig bekende deugdzame werk wil ontdekken.
Ingrediënten
Gerstemeel EN DAT IS HET!Donker, koel en droog bewaren
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KASTANJEMEEL
- 500 gr
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 500 gr
Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%),...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HAVERMEEL 82% (T110)
- 500 gr
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE WIT
- 500 gr
De witte Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAÏSMEEL
- 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLKOREN EENKOORNMEEL T150
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET CHAMPIGNONS
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en champignons. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal biologisch geteeld voor bodembehoud (ABC). Ferme de Grange produceert de meeste en wordt erkend als pionier in deze agro-ecologische beweging. De andere boeren (altijd vermeld op de verpakkingen) zijn ook allemaal lid van de Belgische coöperatie Farm For Good, die de agro-ecologische boerderijen in haar netwerk streng controleert (ABC).De granen worden gemalen op een Astriée stenen molensteen om de voedingswaarde van het graan te behouden.De familie de Wouters wil graag haar werk in de regeneratieve landbouw delen en de deugden ervan sublimeren in een eindproduct van hoge smaak en voedingskwaliteit!De boerderij staat altijd open voor wie dit weinig bekende deugdzame werk wil ontdekken.