De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje ook rijk aan vitaminen B, aan ijzer en aan potassium. Het is eveneens een reservoir van magnesium. Kan gebruikt worden voor de bereiding van patés of in gebak.Hartige muffins : in een kom 25cl melk, 3 eieren en 50ml olijfolie gieten. Goed mengen met een garde. Vervolgens 250gr rijstmeel, 100gr kastanjemeel, 1 zakje gist en 10gr groentenbouillonpoeder toevoegen. Meng 250gr geraspte pompoen, gehakte peterselie en 10gr parmezaan. Alles goed kloppen en in vormen gieten en 20 minuten bakken op 180°
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LASAGNA MAIS RIJST
- 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HENNEPMEEL demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SEDANINI KIKKERERWTEN
- 250 gr
Deze kikkererwtenpasta is gemaakt van 100% natuurlijk glutenvrij kikkererwtenmeel en een beetje psylliumzaadjes voor extra vezels. Kikkererwten...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELT demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL WIT T65
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HAVER demeter
- 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COUSCOUS
- 750 gr
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 500 gr
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BAOBAB FRUITPOEDER
- 150 gr
De baobab behoeft geen introductie: het is een van de bekendste Afrikaanse bomen, waarvan de bijzonder majestueuze gestalte een symbool is van...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET ARTISJOK
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en artisjok. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST
- 1 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje ook rijk aan vitaminen B, aan ijzer en aan potassium. Het is eveneens een reservoir van magnesium. Kan gebruikt worden voor de bereiding van patés of in gebak.Hartige muffins : in een kom 25cl melk, 3 eieren en 50ml olijfolie gieten. Goed mengen met een garde. Vervolgens 250gr rijstmeel, 100gr kastanjemeel, 1 zakje gist en 10gr groentenbouillonpoeder toevoegen. Meng 250gr geraspte pompoen, gehakte peterselie en 10gr parmezaan. Alles goed kloppen en in vormen gieten en 20 minuten bakken op 180°