LASAGNA MAIS RIJST
- 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.
Ingrediënten
maismeel, rijstmeel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TIJGERNOTENMEEL
- 400 gr
Tijgernoot is de vrucht van het "chufa"-gras (cyperus esculentes), bekend sinds de Egyptische oudheid. Het ondergrondse deel van de plant is het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 750 gr
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ABDIJBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 500 gr
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.FARINE DE FROMENT 100%(T150)Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% demeter
- 1 kg
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLI GROENE ERWTEN EN QUINOA
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 6 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...