Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan ijzer, calcium en fosfor. Sorgo is glutenvrij, maar wordt best niet aanbevolen aan coeliakiepatienten owv risico op kruisbesmetting. Bereiding: koken in 2,5 keer het volume water.
Ingrediënten
Sorghum (Kafferkoren - kafir)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COUSCOUS
- 750 gr
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGEMEEL 100% demeter
- 500 gr
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI SPELT VOL
- 500 gr
100% Speltspirelli. Bevat alle vitamines, mineralen, vezels en spelteiwitten, makkelijk verteerbaar.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE SUSHI RIJST
- 500 gr
Volle Clearspring rijst is perfect om lekkere sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GROENE BANANENMEEL
- 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOORGEKOOKT RIJSTMEEL
- 400 gr
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FARINE DE BLE ANCIEN SEMI-COMPLETE
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Spirelli is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan ijzer, calcium en fosfor. Sorgo is glutenvrij, maar wordt best niet aanbevolen aan coeliakiepatienten owv risico op kruisbesmetting. Bereiding: koken in 2,5 keer het volume water.