KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en van nature glutenvrij.RECEPT:In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.
Ingrediënten
kasha (geroosterde boekweit)
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 500 gr
Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%),...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGEMEEL 100% demeter
- 500 gr
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
4 GRANENCOUSCOUS
- 500 gr
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LASAGNA MAIS RIJST
- 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs spirelli's worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGE demeter
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 750 gr
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% (T65)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE GELE LINZEN
- 250 gr
Deze pasta op basis van zwarte bonenmeel is een bron van plantaardige eiwitten en vezels
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en van nature glutenvrij.RECEPT:In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.