5 GRANENMEEL **tht 01/11** - 1 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : F5C1
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006845052
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Granen, meel, griesmeel en pasta

Productbeschrijving

Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1 zakje vanillesuiker, 220gr kristalsuiker, 170gr meel, 50gr maizena, schil van een appelsien, 1 koffielepel oranjebloesemwater, 100gr chocoladestukjes. Goed mengen, in ingeboterde vormen doen en 20 min. bakken op 200°.


Ingrediënten
tarwe 78,8%, spelt 5,3%, gerst 5,3%, rogge 5,3%, maïs 5,3%.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85% - 2,5 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op Roussellerie boerderij...

(REF : FDU22)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
COUSCOUS - 750 gr
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.

(REF : CO4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH - 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...

(REF : CLPL3)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI 100 % MAIS - 400 gr
De maïs spirelli's worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele...

(REF : PROSPIM1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE JASMIJN RIJST - 500 gr
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....

(REF : RJB4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE LANGE RIJST - 1 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...

(REF : RL1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL WIT T55 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGEB1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T85 - 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGFG2)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% demeter - 1 kg
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt....

(REF : FEBLD1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET BRANDNETEL - 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en brandnetel. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....

(REF : PRORI4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGE demeter **tht 08/11** - 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...

(REF : DMSE4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANNENKOEKENMEEL - 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...

(REF : FCR4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
CASSAVAMEEL - 250 gr
Ecoidées Bio Cassavemeel wordt gemaakt van cassavewortels die in India worden geteeld door onafhankelijke producenten die betrokken zijn bij een...

(REF : ESFMA1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAGLIATELLE VAN RIJST EN BRANDNETEL - 250 gr

(REF : PATLGF6)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SORGHUM - 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...

(REF : SORG4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
GNOCCHETTI RIJST KURKUMMA S.G. - 250 gr

(REF : PAGGF4)