TARWEMEEL 85% (T110)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie, rozijnen, gehakte hazelnoten, sesamzaad, 1 snuifje zout, 100ml water. Vorm een bol, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Snijd rondjes uit, bestrooi met sesamzaad en bak 10 minuten op 180°C. Zeer knapperig.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL
- 400 gr
Kokosmeel wordt gemaakt van biologisch kokosvlees. Na drogen en ontvetten (door persen om de virgin kokosolie te extraheren), wordt het fijngemalen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
AARDAPPELZETMEEL
- 500 gr
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T65
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PIZZADEEG MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van 2 pizzadegen.Recept voor 2 pizzadegen1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 300ml lauw water toe en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANNENKOEKENMEEL
- 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET POMPOEN
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en pompoen. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE RODE QUINOA
- 500 gr
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Macaroni is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HENNEPMEEL demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGEMEEL 100% demeter
- 500 gr
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COUSCOUS
- 750 gr
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie, rozijnen, gehakte hazelnoten, sesamzaad, 1 snuifje zout, 100ml water. Vorm een bol, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Snijd rondjes uit, bestrooi met sesamzaad en bak 10 minuten op 180°C. Zeer knapperig.