VOLLE LANGE RIJST
- 500 gr
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.
Ingrediënten
Volle lange rijst uit Italië
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 750 gr
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels.Carnaroli rijst garandeert...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LASAGNE
- 250 gr
De witte lasagnavellen zijn gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T65
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISZETMEEL
- 400 gr
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs Penne worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KAMUT® KHORASAN GRAAN
- 500 gr
Kamut (Egyptisch voor tarwe), genoemd naar de naam van het Amerikaans bedrijf dat dit type van harde tarwe enkele jaren geleden herontdekte en nu...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST
- 1 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BRUINE GIERSTMEEL
- 500 gr
Wilde bruine gierst is bijna onbekend bij het grote publiek en wordt in Europa slechts zeer zelden verbouwd. De voedingswaarden en natuurlijke...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.FARINE DE FROMENT 100%(T150)Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml...
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.