TAMARI YAEMON SOJASAUS
- 150 ml
Ingrediënten
hele sojabonen (46%), water, zeezout, mirin (zoete rijst, water, gefermenteerde rijst).
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
PICKLED DAIKON
- 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
UDON VOLLE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS
- 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...
japanse-en-macrobiotische-prod
TEKKA KONDIMENT
- 80 gr
Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel,...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOJAMISO NATTO
- 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE RIJST
- 380 gr
Rijst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO IN ZAKJE
- 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOBA 100% BOEKWEIT NOEDELS
- 200 gr
De 100% boekweit soba noedels hebben een zeer rijke notensmaak en een meer korrelige textuur dan soba met tarwe erbij. Ideaal voor gebruik in een...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS
- 500 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA GEMBER
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
MISO SOEP PASTA ZEEWIER
- 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...
‹ ›
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus dankzij een langzame en natuurlijke fermentatie in ceder vaten. Heerlijk als zoutvervanger in soepen, groenten, granen, sauzen en vinaigrettes.