Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
Ingrediënten
water, gierst (24%), gefermenteerde rijst, zeezout.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UME PARELS
- 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS
- 250 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN MIKAWA
- 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE HAVER
- 360 gr
Haver amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN
- 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO VAN DE ZEE
- 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHISO BLAD
- 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in ceder vaten. Rijst miso heeft...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS
- 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA GEMBER KURKUMA
- 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde Japanse miso, gecombineerd met de warme smaken van gember en kurkuma in de...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU
- 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BOEKWEIT SHIITAKEES
- 280 gr
Door de ideale verhouding van boekweit en bruine rijst is de structuur mooi, stevig en elastisch. Gemaakt met echte Shiitake paddestoelen voor...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
INSTANT MISO SOEP ZEEWIER
- 4x10 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE ZWARTE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige zwarte rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge...