NIGARI - 250 gr

Productinformatie
Referentie : JSN4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006847612
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken. Hij kan ook gebruikt worden in kuur (op raad van uw arts of naturopaat). Nigari doet de immuniteit toenemen en stimuleert het organisme, het is een tonicum voor lichaam en geest.


Ingrediënten
magnesiumchloride, sodiumchloride.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPRW)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS WORTELSCHIJFJES - 30 gr
Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus...

(REF : JHL2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KOMBU-SHIITAKE DASHI - 100 gr
Kombu dashi met shitake is een Japanse bouillon. Hij is gemaakt van gedroogde kombu zeewier en shitake champignon.

(REF : JSSS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
YOMOGI MOCHI BIJVOET - 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...

(REF : JRY2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS SCHENKFLES - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS7)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GINGER PICKLE - 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...

(REF : JSG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO NATTO - 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...

(REF : JMN3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOBA 100% BOEKWEIT NOEDELS - 200 gr
De 100% boekweit soba noedels hebben een zeer rijke notensmaak en een meer korrelige textuur dan soba met tarwe erbij. Ideaal voor gebruik in een...

(REF : JPS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN PLAT ITA FU - 130 gr
Ita Fu is een gedroogde seitan in lange platte vellen waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld. Het...

(REF : JSIF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISO SOEP PASTA ZEEWIER - 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...

(REF : JSMSP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 1 L
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle gerechten van granen, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout...

(REF : JSS2)