YUZUSAP - 100 ml

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : YUZU1
Merk : TERRASANA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 8713576002294
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Het delicate yuzu-sap heeft een uniek aroma tussen limoen en mandarijn. Yuzusap is een typische smaakmaker uit de Japanse keuken, die vooral wordt gebruikt in gebak en haute-gastronomie om bereidingen een exotische en pittige toets te geven.


Ingrediënten
yuzu-citrusvrucht, zeezout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
JAPANSE GERST HATOMUGI - 1 kg
Hatomugi is Japanse parelgerst. Het zijn de zaadjes van een wild gras. Licht verteerbaar, aanbevolen voor longen en ademhalingswegen, dankzij het...

(REF : ORJ1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SILKEN TOFU TETRA PACK - 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...

(REF : JSTO)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 1 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI AZIJN - 150 ml
Deze zure en zoute smaakmaker is een sap dat bekomen werd door Japanse umeboshipruimen te pekelen. Een heel veelzijdige smaakmaker die een...

(REF : JSVU51)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GLUTENVRIJE TERIYAKI - 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...

(REF : JTT6)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS WORTELSCHIJFJES - 30 gr
Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus...

(REF : JHL2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...

(REF : PCG)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UME PARELS - 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...

(REF : JSCU2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...

(REF : JMR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS SCHENKFLES - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS7)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 500 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN MISO GEMBER - 210 gr
Clearspring heeft het eenvoudig en handig gemaakt om te genieten van authentieke Japanse Ramen als je weinig tijd hebt, zonder concessies te doen...

(REF : CLRM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU MET KOMBU SHIITAKE - 245 ml
Heerlijke bouillon om instant noedels op smaak te brengen, kan ook gebruikt worden als basis in oosterse gerechten.

(REF : CLNB1)