Deze zure en zoute smaakmaker is een sap dat bekomen werd door Japanse umeboshipruimen te pekelen. Een heel veelzijdige smaakmaker die een verfrissende toets toevoegt aan saladedressings, gekookte groenten en marinades. Te gebruiken zoals azijn, maar door zijn uitgesproken zoute smaak hoeft u geen extra zout toe te voegen.
Ingrediënten
Japanse ume-pruimen 80%, Perilla blad, zeezout.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO IN ZAKJE
- 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA HEET EN GEKRUID
- 4x15 gr
Breng uw smaakpapillen tot leven met deze combinatie van natuurlijk gerijpte miso en zorgvuldig geselecteerde pittige specerijen in de biologische...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHICHIMI TOGARASHI
- 50 gr
Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik:...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT
- 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJSTAZIJN
- 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 270 gr
Miso wordt van nature donkerder met de tijd; dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Miso is een levend product en door voortdurende fermentatie...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMI BOUILLON
- 4x28 gr
Een miso bouillon van volle rijst gecombineerd met de beste groenten. Te gebruiken als smaakmaker in al uw bereidingen: soepen, sauzen, groenten,...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BOEKWEIT SHIITAKEES
- 280 gr
Door de ideale verhouding van boekweit en bruine rijst is de structuur mooi, stevig en elastisch. Gemaakt met echte Shiitake paddestoelen voor...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS
- 250 ml
De Origami tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI YAEMON SOJASAUS
- 150 ml
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN
- 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO NATTO
- 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...
Deze zure en zoute smaakmaker is een sap dat bekomen werd door Japanse umeboshipruimen te pekelen. Een heel veelzijdige smaakmaker die een verfrissende toets toevoegt aan saladedressings, gekookte groenten en marinades. Te gebruiken zoals azijn, maar door zijn uitgesproken zoute smaak hoeft u geen extra zout toe te voegen.