Vacherin Lavignois 1/2 wiel (+/- 2,8 kg)
Deze kaas rijpt minstens 3 maanden en is soepel en zacht in de mond. Geperst en niet gekookt onthult hij fruitige toetsen. Vacherin Lavignois kan worden gegeten op een kaasplateau of in een salade. In de winter kan hij worden gebruikt als fondue, raclette of kant-en-klaargerecht.
Ingrediënten
MELK, zout, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
kaas
Le Valèt (+/- 3 kg)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...
kaas
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...
kaas
St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De...
kaas
Tomme nature 1/2 wiel (+/- 2,8 kg)
Deze natuurlijke, geperste, ongekookte tomme heeft een kenmerkende bloemige smaak en een fijne, smeltzachte textuur. Hij kan gegratineerd, in...
kaas
Smeerkaas natuur (150 gr)
Deze 100% recyclebare kartonnen gewone kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk uit Bretagne. De dikke, romige textuur zonder toevoegingen of...
kaas
Gegrilde kaas - Berloumi (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
kaas
Comté Juraflore 1/8 (+/- 5 kg)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde...
kaas
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
‹ ›
Deze kaas rijpt minstens 3 maanden en is soepel en zacht in de mond. Geperst en niet gekookt onthult hij fruitige toetsen. Vacherin Lavignois kan worden gegeten op een kaasplateau of in een salade. In de winter kan hij worden gebruikt als fondue, raclette of kant-en-klaargerecht.