Chèvre de Wavreumont (Monastère Saint Remacle) is een biologische kaas met een natuurlijke korst en een halfharde witte kaasmassa. Het is een traditionele kloosterkaas met het karakter van een abdijkaas. Hij rijpt 4 weken. Geitenmelk geeft de kaas een mix van geuren en aroma's, waardoor hij de subtiele smaak krijgt die typisch is voor geitenproducten. De kleur van de korst is het resultaat van de zorg die eraan besteed wordt en de speciale sfeer in de rijpingskelders.
Chèvre de Wavreumont (Monastère Saint Remacle) is een biologische kaas met een natuurlijke korst en een halfharde witte kaasmassa. Het is een traditionele kloosterkaas met het karakter van een abdijkaas. Hij rijpt 4 weken. Geitenmelk geeft de kaas een mix van geuren en aroma's, waardoor hij de subtiele smaak krijgt die typisch is voor geitenproducten. De kleur van de korst is het resultaat van de zorg die eraan besteed wordt en de speciale sfeer in de rijpingskelders.