Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.
Ingrediënten
SchapenMELK, stremsel, zout, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
P'tit Aïeul, droge crottin (80 gr) BULK
Deze droge geitenkaas rijpt 3 maanden of langer in onze kelders. De oorsprong van de naam doet denken aan zijn kleine formaat en de verwijzing naar...
kaas
Geraspt emmental (1 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
kaas
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de...
kaas
Vieux Liège sneetjes (150 gr)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat zelfs de meest...
kaas
Gouda groene pesto (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
kaas
Verse pimpelmees Gatli (145 gr) BULK
Deze verse geitenkaas dankt zijn naam aan de bijnaam die Daniel, de kaasmeester, destijds kreeg en die “geitenfokker” betekent. De kaas is wit,...
kaas
Gouda van geit jong belegen (+/- 7 kg)
Mèkkerstee affiné is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze gemaakt. De kaas rijpt 4 maanden en is vol van smaak en erg romig.
kaas
La Brique de Brebis (schaap) (150 gr)
Brique de brebis is een zachte kaas met een fijne, bloomachtige korst en een zachte, romige textuur. Deze kaas bevat geen dierlijk stremsel en is...
kaas
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.