Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje tot bruinPastei: ivoor- tot strogeel, stevig en smeltendSmaak: mild en rokerig
Ingrediënten
MELK, fermenten, stremsel, natriumchloride, onbehandeld zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Rolletje geitenkaas (150 gr)
Bûche de chèvre is een zachte kaas met een bloomachtige korst, waarvan de smaak zich na verloop van tijd ontwikkelt. Hij heeft een smeltende...
kaas
Li Ptit Rossê (180 gr)
Deze biologische zachte kaas heeft een vierkante vorm. Hij wordt verkocht in een klein formaat en zijn typische smaak lijkt op die van een milde...
kaas
Sainte Maure met as (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...
kaas
P'tit Aïeul, droge crottin (80 gr) BULK
Deze droge geitenkaas rijpt 3 maanden of langer in onze kelders. De oorsprong van de naam doet denken aan zijn kleine formaat en de verwijzing naar...
kaas
Langres AOP (200 gr)
Langres BOB is al 30 jaar ons paradepaardje. Quaintrelle is de enige producent van biologische Langres BOB. Het is een kaas van 200 g die...
kaas
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...
kaas
Geraspte kaas (200 gr)
Deze halfharde geperste kaas is gemaakt van biologisch geteelde koemelk. Hij is romig en mild en zal je gratins of pastagerechten verrukken.
‹ ›
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje tot bruinPastei: ivoor- tot strogeel, stevig en smeltendSmaak: mild en rokerig