Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig
Ingrediënten
Volle koeMELK, Camargue zout, stremsel, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...
koemelk
Tomme met komijn 1/2 wiel (+/- 2,8 kg)
Deze geperste, ongekookte tomme onderscheidt zich door zijn bloemige smaak met hele karwijzaadjes en zijn fijne, smeltzachte textuur. In combinatie...
koemelk
Ricotta (250 gr)
Koeienricotta is een verse kaas gemaakt van de wei van biologisch geteelde gepasteuriseerde koemelk. Met zijn lichte, luchtige textuur is deze...
koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...
koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig