Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel, lotuswortel en sesamolie te fruiten, hatcho miso toe te voegen en te laten koken voor 5 tot 7 uur tot het geheel droog en kruimelig is. Aan het einde wordt er gehakte gember toegevoegd. Het is een geconcentreerd en sterk product, met mate gebruiken.
Ingrediënten
hatcho miso (SOJA, water, zeezout, geroosterd SOJAmeel, koji) (Azië), SESAMpasta, SESAMolie, lotuswortel, wortelen, kliswortel
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
smaakmakers
FLEUR DE SEL IN KATOENEN ZAKJE
- 250 gr
Niet bio - Bloemzout van de Guérande. Volgens een duizenden jaar oude traditie wordt dit "fleur de sel" bloemzout zeer voorzichtig geoogst door de...
smaakmakers
KETCHUP
- 235 ml
Biologische Belgische Ketchup, zachtjes gekookt voor een maximale smaak l). Autentic staat voor simpele recepten, originele producten,...
smaakmakers
CEPES GESNEDEN
- 20 gr
Meest bekend en best verspreid, groeit in bossen na overvloedige regens, volgend op hete en droge zomers.
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 12 gr
Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur,...
smaakmakers
SOJA KOOKROOM
- 200 ml
De soja kookroom is gemaakt van Italiaanse soja. Een uitstekend alternatief voor traditionele room en ideaal voor alle bereidingen. Licht en zonder...
smaakmakers
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
smaakmakers
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 25 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel, lotuswortel en sesamolie te fruiten, hatcho miso toe te voegen en te laten koken voor 5 tot 7 uur tot het geheel droog en kruimelig is. Aan het einde wordt er gehakte gember toegevoegd. Het is een geconcentreerd en sterk product, met mate gebruiken.