AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van gelatine. Bij het vervangen van gelatine door de vegetarische agar moet je het recept daarom iets aanpassen.Op het kookpunt bij te voegen tijdens de bereiding.De bereiding zal stollen bij het afkoelen. Voor confituren, flans (2g/liter), aspics (4gr/liter)
Ingrediënten
zeewierextract
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere...
smaakmakers
SHIITAKE
- 20 gr
Gedroogde shiitake champignon. In soepen of stoofschotels te gebruiken.Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat...
smaakmakers
HIJIKI
- 30 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
smaakmakers
PLANTAARDIGE BOUILLON
- 150 gr
Zeer handige geconcentreerde groentenextract om bouillons klaar te maken, groentensoepen of om toe te voegen aan wokschotels of gestoofde...
smaakmakers
MAYONAISE
- 600 gr
Deze biologische mayonaise combineert gezond en lekkerin een sausje die uw slaatjes en gerechten op smaak brengt.De perfecte basis voor het...
smaakmakers
ARAME
- 30 gr
Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en...
smaakmakers
SRIRACHA SAUS
- 250 gr
Sriracha chilisaus is een grote klassieker uit de Thaise keuken die de wereld heeft veroverd! Het wordt gekenmerkt door smaken van knoflook, chili...
smaakmakers
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
smaakmakers
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 350 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van gelatine. Bij het vervangen van gelatine door de vegetarische agar moet je het recept daarom iets aanpassen.Op het kookpunt bij te voegen tijdens de bereiding.De bereiding zal stollen bij het afkoelen. Voor confituren, flans (2g/liter), aspics (4gr/liter)