Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en heeft een donkere kleur (bijna zwart). Deze algen zullen al uw gerechten van tofu, tempeh, groenten en salades helemaal sieren. Vooral rijk aan calcium en fosfor. Voor gebruik dien je de algen gedurende 10 minuten in koud water te weken en het volume zal hierna verdubbelen.
Ingrediënten
arame (eisenia bicyclis)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
smaakmakers
TORTILLA DIPSAUS HOT
- 260 gr
Een pittige saus op basis van tomaten, uien, cayennepeper en authentieke Mexicaanse kruiden. Heerlijk om knapperige tortilla's of verse groenten in...
smaakmakers
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
smaakmakers
ZEEKRAAL NATUUR
- 160 gr
Verse Zeekraal eet je rauw in een gemengde sla of naast een hartig gerecht. Gestoomd of in boter gebakken met ajuin, sjalot of nog look wordt het...
smaakmakers
HIMALAYA ZOUT GROF
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd,...
smaakmakers
HIJIKI
- 30 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
smaakmakers
KANEEL EXTRACT
- 50 ml
Een natuurlijk kaneelconcentraat door ons gemaakt van kaneelschors, om gemakkelijk allerlei bereidingen op smaak te brengen. Gebruiksaanwijzing:...
smaakmakers
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
smaakmakers
ROZENWATER EXTRACT
- 50 ml
voor gebak, tussengerechten, ijs, yoghurts, dranken. 2 dopjes per liter bereiding. De vorming van een licht bezinksel verandert de kwaliteit van...
smaakmakers
PICKLES RODE BIET DULSE KRUIDEN
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
smaakmakers
WAKAME
- 30 gr
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en heeft een donkere kleur (bijna zwart). Deze algen zullen al uw gerechten van tofu, tempeh, groenten en salades helemaal sieren. Vooral rijk aan calcium en fosfor. Voor gebruik dien je de algen gedurende 10 minuten in koud water te weken en het volume zal hierna verdubbelen.