Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak. Wakame kan in talrijke gerechten gebruikt worden: in salades, in een omelet, ideaal om soepen en bouillons op smaak te brengen, granen en bonen sneller zacht te maken. Zeer rijk aan magnesium, calcium (10 keer meer dan melk) en aan vezels. Men kan het laten weken in water gedurende 10 minuten, opgelet want het zwelt enorm. Caloriearm en hermineraliserend, past wakame goed in het kader van diëten.
Ingrediënten
Wakame (Undaria pinnatifida)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
CURRYPASTA GROEN
- 120 gr
Het geheim om een mean green curry te maken? Een goede currypasta. Zoals deze Thaise groene curry met pure ingrediënten zónder suiker, met maar...
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 200 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
smaakmakers
SAUS MEXICO MEDIUM
- 180 gr
Delicate saus met pepers en specerijen, op ambachtelijke wijze gemaakt. Uitstekend bij maïs- of rijstchips of tortilla's voor verleidelijke hapjes....
smaakmakers
VANILLE EXTRACT
- 40 ml
Vanille-extract. Behorend tot de familie van de orchideën en afkomstig uit Mexico. Vanille wordt geteeld op het eiland "La Réunion", Madagascar en...
smaakmakers
FLEUR DE SEL UIT GUERANDE
- 500 gr
Niet bio - Bloemzout van de Guérande. Volgens een duizenden jaar oude traditie wordt dit "fleur de sel" bloemzout zeer voorzichtig geoogst door de...
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 350 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
smaakmakers
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
smaakmakers
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
smaakmakers
MAYONAISE
- 300 gr
Deze biologische mayonaise combineert gezond en lekkerin een sausje die uw slaatjes en gerechten op smaak brengt.De perfecte basis voor het...
smaakmakers
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak. Wakame kan in talrijke gerechten gebruikt worden: in salades, in een omelet, ideaal om soepen en bouillons op smaak te brengen, granen en bonen sneller zacht te maken. Zeer rijk aan magnesium, calcium (10 keer meer dan melk) en aan vezels. Men kan het laten weken in water gedurende 10 minuten, opgelet want het zwelt enorm. Caloriearm en hermineraliserend, past wakame goed in het kader van diëten.